Askim Frukt og Bærpresseri - Hagetips

Alt som vokser i naturen utsettes for påvirkning fra luft, vind, regn og sol. Men naturen er viselig innrettet. Frukt og bær, grønnsaker, korn, nøtter og andre nyttevekster produserer egne forsvarsmekanismer mot nedbryting som kalles antioksidanter.

Du trenger hansker, sag og en liten hagesaks eller beskjæringssaks. Beskjær frukttrærne før snøen går. Temperaturen bør ligge rundt 0 grader, og mars-april er den beste perioden.

Har du en frukthage eller bærbusker i hagen, kan du faktisk bli selvforsynt med safter og geléer om du leverer bær og epler.

Frukt  og bær som innleveres til pressing må være modne og fri for blader. Beste testen på modenhet er å smake!

Vi er stolte av produktene våre, og skal levere beste kvalitet til kundene våre. Når du leverer frukt og bær til oss, kan du gjerne følge noen råd og tips:

Askim Frukt- & Bærpresseri, Osloveien 93, 1815 Askim, tlf: 69819800, post@afb.no 2014 © Produksjon av Kloner AS