Askim Frukt og Bærpresseri - Om AFB

Daglig leder: Astrid Lier Rømuld

Driftssjef: Helge Frøvik

Butikkleder: Ann- Helen Lier

Salgssjef: Gunnar Fiksdal

E-post adresser: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For spørsmål vedr. fakturering kontakt Monica Strengen. Vår verksmester er Bjørn- Erik Nilssen, Astrid Kvisler er lageranvarlig/ordremottak og Tor Arne Huse er verneleder. Ingar Løken er styreleder.

 

Aksjer

Askim Frukt- & Bærpresseri er et aksjeselskap med 1306 fritt omsettelige aksjer. I 2013 er ligningskursen per aksje på NOK 37 900. Alle aksjeoverdragelser skal godkjennes av styret, med skriftlig varsel fra selger, påført kjøper. Både kjøpers og selgers fulle navn, adresser og VPS kontonr. skal påføres meldingen som sendes Askim Frukt -og Bærpresseri. Ved arv og skifte skal skifteattest følge med overdragelsen, eventuelt ved fullmakt. Styret i Askim Frukt og Bærpresseri skal godkjenne overføringen. Aksjene kan bare eies av personer, og ingen aksjeeiere kan eie mer enn 4 % av aksjene. Det er opp til aksjeeierne selv å finne kjøpere eller selgere.

Årberetning og regnskap for 2013 finner du her.

Hovedmottaket av frukt og bær er i Askim, og adressen er Osloveien 93.
Vi har helårsåpent butikk hvor du finner hele vårt sortiment.

Se veibeskrivelsen.

Åpningstider i Askim i sesongen (ca. 1.8. - 22.10.):
mandag – fredag 0730 - 1700
lørdag 0900 – 1500

Våre åpningstider varierer i gjennom året. Disse finner du på førstesiden på vår nettside i perioden den gjelder.

Åpningstider i Askim utenom sesong:
mandag – fredag 0900- 1700
lørdag 0900 – 1500

Enkelte av våre produkter selges også i enkelte andre utsalg:

Akim Frukt -og Bærpresseri fremstiller rapsoljen Odelia, markedslederen i rapssegmentet. Oljen er en norskprodusert, kaldpresset rapsolje som presses og tappes hos oss for Norsk Matraps BA. Vi har også vår egen kaldpresset rapsolje som kom på markedet allerede i 1996.  Vi er dermed landets største fremstiller av kaldpresset, norsk rapsolje. Hvert år tapper vi over en halv million flasker.
Barndomsminner. Lukten av innhøsting og ferksplukkede bær. Nytappet ripssaft på varme flasker. Eller nylaget eplemos. I presseriet hos kan du fortsatt oppleve stemningen, aromaen og følelsen av å hente ut resultatet fra plukking og innlevering av frukt og bær. Pressing av frukt og bær har vi gjort siden 1936, dengang skjedde at uten maskiner. Nå er teknologien mer moderne. Oppskriftene, derimot, er av god, gammel årgang.

Ved fabrikken vår i Askim har vi en flott butikk hvor du finner hele vårt produktsortiment. Her kan du vandre gjennom tidligere tider og oppleve atmosfæren på vår fabrikk før og nå. Du finner alltid noe godt drikke på smaksdisken.

Askim Frukt- & Bærpresseri, Osloveien 93, 1815 Askim, tlf: 69819800, post@afb.no  © Produksjon av Kloner AS