Sesongkalender

Vår virksomhet følger hagens sesonger og vi mottar vi rabarbra for pressing i juni og frem til St.Hans. Da fremstiller vi rabarbrasaft (vi mener den er verdens beste!) og vinsaft av rabarbra. Tidspunktene kan variere fra år til år.

Ca. 1. august åpner vi for mottak av bær og lager safter, geleer og syltetøy. Bærmottaket holder åpent i ca. 4 uker og avsluttes før vi starter mottak av epler. Normalt åpner eplemottaket 2. uken i september og avsluttes mot slutten av oktober. Detaljert informasjon om åpningstider finner du på nettsiden vår i de aktuelle sesongene. Les mer om høsting og innlevering av bær her..


sesongkalender2

Askim Frukt- & Bærpresseri, Osloveien 93, 1815 Askim, tlf: 69819800, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.