Innhøsting

Innhøsting

  • Rabarbrastilker bør buntes opp. Fjern rotknoll og blader med en kniv.
  • På rips og solbær kan stilken følge med, men blader og kvist må fjernes.
  • Stilken på kirsebærene må fjernes.
  • Bærene må være friske og nyplukkede, senest dagen før. De kan gjerne leveres i egen emballasje som du får med tilbake ved innlevering.
  • Frosne bær mottas ikke, bortsett fra bringebær.
  • Eplene må være modne og kan ha friske støtmerker. Del eplet i to og se etter brune steiner - da er nemlig eplet modent!
  • Vi anbefaler å plukke epler i pappesker, kasser eller kurver. Sekker revner lett hvis de blir for tunge.
  • Lever eplene så snart de er plukket. Mange kunder levere epler flere ganger i løpet av høsten. Vi tar ikke imot epler med råteskader.
  • Jo lengre eplene får hente på trærne, jo søtere blir de.


epler_hond

Returflasker og pant

Saftflaskene våre inngår i en egen panteordning. Flaskene kan leveres i Askim hele året, eller på våre eplemottak i sesongen. Panten er fortiden kr 2,50. har du først kjøpt flaskene, så kan du bruke dem senere også. Gjenbruk er miljøvennlig.

Askim Frukt- & Bærpresseri, Osloveien 93, 1815 Askim, tlf: 69819800, post@afb.no
© Produksjon av Kloner AS - Joomla og Magento